wie zijn we

OH! projects is een ontwerpstudio welke zich bevindt vlak bij het creatieve hart van Enschede Roombeek. Zij bevindt zich in een historisch pand, een voormalig woonhuis met slagerij uit 1928. OH! projects geeft onafhankelijke en deskundige adviezen voor woon- en werkomgevingen. We creëren graag ruimtes waar mensen zich prettig voelen en tot rust komen in hun omgeving. Vanuit een vernieuwende kijk zijn we in staat om opvallende ruimtes te creëren welke passen bij de opdrachtgever. Elke opdrachtgever is anders, elk project dus ook. Juist door de geijkte paden te verlaten en buiten de kaders te treden ontstaan er nieuwe concepten. Bij een nieuwbouwtraject is het van groot belang vroegtijdig na te denken over de interieurwensen. Wij werken bij ieder project vanaf het begin samen met architect of bouwkundige zodat er met alle wensen wat interieur betreft in dit stadium rekening gehouden kan worden.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

project nieuwbouwwoning te Winterswijk:
“Dankzij de visualisatie en het advies van OH! projects voor onze keuken hadden we geen schroom om de keukenwand in een donkere tint te schilderen.”

project compleet interieurontwerp woning te Dalfsen:
“De visualisatie van het gehele project maakte het makkelijk de keuzes te maken onder andere ook de keuze van de gordijnen voor de woonkamer.

project raamdecoratie bedrijfspand te Enschede:
“De vertaling van de wensen in combinatie met de gewenste functionaliteit van het product is goed vertaald in product en stofkeuze van raamdecoratie voor mijn bedrijf.”